Софи Маринова сияе от кеф: Пак ще си живучкаме с Гринго! (Ето кога го пускат от зандана)

Софи Маринова сияе от кеф: Пак ще си живучкаме с Гринго! (Ето кога го пускат от зандана)
Гласувайте за статията

Софи Маринова е на седмото небе от щастие

Софи Маринова отново ще бъде със своя Гринго. Сега ромската перла се изявява на сцената на „Като две капки вода”. А гаджето й Тодор Давидов-Гринго бе задържан заради рекет.

Софи Маринова пак ще си прибере Гринго

Припомняме, че мачото бе закопчан, защото изнудваше айтоския бизнесмен Асен Атанасов, познат ката Акиф. Той и съучастника му Стефан Сливков му поскаха 50 бона и заплашваха, че ще очистят него и семейството му, ако не получат откупа.

Принудата и заплахата срещу търговеца на контейнери бе извършвана в продължение на пет дни миналата година, преди ченгетата да ги закопчеят. Според прокурорите Гринго е бил съучастник на Стефан. Той намерил сим карти и подучил авера си как да води преговорите за рекета.

Стефан Сливков продължава да упорства и да отрича деянието си, заради което остава зад решетките. Но Гринго, по съвет на скъпоплатения си адвокат Марин Марковски, се е съгласил на сделка с прокуратурата.

Мачото си е признал за рекета и затова ще излезе от зандана през лятото. Заради което Тодор Давидов получи присъда от десет месеца лишаване от свобода, като вече е излежал шест от тях. И ще трябва да заплати пет бона глоба.

Ромската перла бе неотлъчно до него в тежкия за връзката им момент. Според клюката гаджето й се навил на тази отчаяна постъпка, защото Софи Маринова имала много борчове. Тя била задлъжняла на банка и на фирми за бързи кредити, като дълго време не си плащала вноските.

А и с широките си пръсти пръскала парите от участия по скъпи ресторанти и модни дрешки за Гринго и за сина й Лоренцо. Певицата плащала и на адвокати, за да измъкнат любимия й по-бързо от затвора.

„Те на убийци ни направиха, а ние сме само музиканти“ – коментирала разтреперана в съдебната зала гласовитата ромка.

Сега обаче Софи Маринова била предоволна от развоя на нещата.

„Пак ще си живучкаме с Гринго, ще си пътуваме, ще ни е яко, Задължително ще отидем на почивка“, няма търпение изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар