Елена с ултиматум към Митко Бербатов:Той не знае какво да прави!

Елена с ултиматум към Митко Бербатов:Той не знае какво да прави!
Гласувайте за статията

Митко Бербатов се видя в чудо

Митко Бербатов и неговата Елена се скараха жестоко. Половинката дори му поставила ултиматум. Двамата рядко се карат, но сега нещата опрели „до кокъл”.

Митко Бербатов и Елена се скараха

Футболната звезда си тръгна от индийския тим с наведена глава.

Въпреки че е на години, той имал намерение да изкара на терена още един сезон. Елена обаче била категорично против. Тя не искала бащата на децата й да бъде обект на непрекъснати атаки и нападки.

Елена искала само спокойствие и мъжа й да по-дълго време със семейството си.

Освен това, докато играеше за индийския отбор Керала Бластърс, Бербо получи две сериозни контузии. И само намесата на индийските доктори го предпазиха от опасни усложнения.

Затова лекарите му препоръчали повече да почива и да внимава.

Футболистът вече е на 37 години и вероятността да се контузи била по-голяма, а периода на възстановяване по-продължителен.

Тази била причината Елена да настоява да спре с кариерата си. Пред приятелки Елена споделила, че се притеснява Митко Бербатов да не остане инвалид, ако продължи да гони топката на терена.

Половинката му била на мнение, че той отдавна се е доказал и вече е направил достатъчно за футбола.

Елена изобщо не се притеснявала, ако Митко Бербатов спре да играе. Това по никакъв начин нямало да се отрази на финансовото им състояние. А и мъжа й доста умело инвестирал спестяванията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар