Ужас: Дивна катастрофира с приятелка край Плевен! (певицата шофирала – още за състоянието им)

Ужас: Дивна катастрофира с приятелка край Плевен! (певицата шофирала – още за състоянието им)
Гласувайте за статията

Дивна се помля с автомобила си край Плевен, заедно със своя приятелка!

Младата сензация в музиката Дивна катастрофира край Плевен. Певицата е шофирала своята „Тойота Карола“, а до нея в автомобила е била нейна приятелка. Състоянието на второто момиче е значително по-тежко като то е в болница с два счупени крака.

Дивна

Дивна катастрофира с приятелка край Плевен. Певицата е добре, но другото момиче пострада сериозно

За огромен късмет Дивна се е отървала без наранявания, а инцидентът се е разиграл при изпреварване. Катастрофата става до село Българене, по пътя Русе – София. Двете момичета се прибирали към столицата, когато се случило ПТП-то.

Оказа се, че Дивнето изгубила контрол над управлението на автомобила си и се блъснала с всичка сила в мантинелата. Тя е силно изплашена след ужаса, който преживели с приятелката й, но поне е добре.

Проверката показала, че изпълнителката не е употребила алкохол, нито други забранени субстанции. Приятелката на Дивна първо е откарана за преглед и лечение в болница в Плевен, а след това е преместена в столицата.

„Както я познаваме, в скоро време Дивна няма да посмее да се качи на колата си, камо ли да я управлява. Но и е съвсем разбираемо, защото е още твърде млада, а подобен инцидент би разтърсил всеки нормален човек. Слава Богу, че са се отървали сравнително леко и двете“, коментират близки до певицата източници.

Към момента тя не е давала изявления или обяснения по случая, защото е още доста травмирана от станалото. Очакваме скоро сама да разкаже всичко – така, както е било в действителност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар