Йорданка Христова втрещи: Млади мъже се увъртат около мен, все едно археолози ще стават! (още подробности)

0

Йорданка Христова сащиса всички с признанията си!

Голямата Йорданка Христова отново показа, че е не само велика певица, но и жена от класа. Преди дни тя обяви, че започва своето последно турне, след което ще се оттегли от сцената.

Йорданка Христова
Йорданка Христова е неподражаема и на 75 години, евала!

Вече на 75 години певицата не искала някой ден да излезе на сцената с бастун. Дали препратката е насочена към вечната й конкурентка Лили Иванова, или това е само предположение на феновете, не се знае.

Но Данчето е решила да слезе от сцената с достойнство и да си гледа живота след това. Първият й концерт от турнето, което е планирано да продължи цели две години, е в любимата й Куба. А на 19 ноември ще вдигне на крака публиката в зала 1 на НДК.

Освен за работата си, Йорданка Христова проговори и за личния си живот. И най-вече за изумлението си от факта, че значително млади мъже не спират да се усукват около нея.

„Не мога да си обясня това нещо. Аз тази тема отдавна съм я приключила в живота си. Но ето на, млади мъже ми налитат, все едно археолози ще стават. Разбирам обаче, че една гореща жена с опит им е много по-интересна от прищипаните и скучни млади кифли от мола“, смее се Данчето Христова.

Тя знае, че е хубава, но защото е одухотворена. А и с начина си на живот, многото пътувания и умение да гребе от щастието с пълни шепи, наистина става магнит за силния пол. Дори и той да е в пъти по-млад от нея.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.