Знаете ли певицата Нанси? Няма да повярвате какво е направила с това между краката си! (СНИМКИ)

Знаете ли певицата Нанси? Няма да повярвате какво е направила с това между краката си! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Нанси успя да шокира и най-разкрепостените хора в България!

Нанси е от Сандански. Тя е на 23 г. и има договор с „Диапазон рекърдс“. Все още няма големи хитове, но пък е първата певица в друго отношение.

Фолк дивата си е подмладила вагината, разкри самата тя в „Часът на Милен Цветков“. Подложила се е на процедура, наречена „Оргазъм шот“, благодарение на която вече ще може да получава по-лесно оргазъм по време на секс.

Нанси се занимава от 5 години с пеене. Няма музикално образование, но винаги е мечтала да бъде фолк певица.

Тя твърди, че „Оргазъм шот“ е процедура, която в идните години все повече ще навлиза в България. Фолк дивата е сред първите у нас, които са се възползвали от нея, но в чужбина вече има много такива случаи.

Става въпрос за хирургическа интервенция, чрез която влагалището на жената започва да изпитва по голяма наслада от половия акт. Нещо, за което мечтае всяка дама.

Интересното е, че тази операция може да се прилага и върху мъже. В тези случаи ще има хирургическа интервенция върху мъжкия член.

Милен Цветков например като нищо би си направил. Той изглеждаше шокиран от информацията, която Нанси му поднесе, но пък и доста заинтригуван от цялата процедура.

Факт е, че сега певицата ще се утешава много по-лесно при неуспех на някое свое парче. Всеки мъж вече ще може да й доставя уникални наслади.

Нанси има син, но с баща му е разделена. В момента е свободна за сексуално удоволствие от когото си поиска.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар