Сузанита: Знам как да успявам! Баща ми е талантлив, но не е интересен, защото няма визия и скандал (още от разсъжденията й)

Сузанита: Знам как да успявам! Баща ми е талантлив, но не е интересен, защото няма визия и скандал (още от разсъжденията й)
Гласувайте за статията

Сузанита е убедена, че е поела по правилния път към славата и успеха!

15-годишната Сузанита даде поредното си интервю, в което показа завидно самочувствие и вяра в себе си. Малката е убедена, че знае как точно да пробие в живота и е поела по правилния път към успеха и славата.

Сузанита

Сузанита е само на 15 години, но със сигурност доста си е повярвала

Тя дори изуми всички като направи сравнение с баща си Орхан Мурад. Според нея той е талантлив и безкрайно надарен музикант, но не е интересен на масите, защото няма визия и скандал около името си.

„Миналите времена са минали времена. Днес младите съзряваме много по-бързо заради интернета. И това е нашето време, затова ще си го живеем така, както искаме“, категорична е Сузи Мурад.

Колкото до клюките, че пие алкохол и взима забранени субстанции, тя категорично отрече. Заяви, че родителите й стриктно следят да не би да посегне към едно от тях и твърдо са й забранили подобни волности.

Иначе били съгласни с татусите й и с факта, че вече си има гадже. „Имала съм гаджета и на 12 години, но тогава не беше нищо сериозно, просто детска любов. Днес вече съм по-голяма и не правя секс с приятеля си, а правим любов, което е различно“, обяснява Сузанита.

Продължава да настоява, че няма изкуствени неща като бюст или устни по себе си, защото към момента не й били необходими. Като гледаме старите й и нови снимки обаче, смеем да се съмняваме в думите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар