Преслава направи голям жест към скандалджията Павел: Явно наистина го обича!

Преслава направи голям жест към скандалджията Павел: Явно наистина го обича!
Гласувайте за статията

Преслава доказа, че обича много Павел и е готова на всичко, за да му осигури комфорт!

Певицата Преслава може да има проблеми с Павел, но определено не е спряла да го обича. Тя рядко прави жестове за мъже, но сега го стори.

Преслава

Преслава продължава да вярва, че Павел е мъжът за нея

Големият й жест се състои в това, че си е сложила силикон на гърдите, както писа в. „Шоу“, цитиран от HotArena.net. Това донякъде е изненада, понеже фолк дивата винаги се е славила с естествения си бюст.

Работата е там обаче, че Преслава отслабна твърде много в последните години, а покрай това се стигна и до смаляване на циците й. Това не е било проблем за нея, докато не се е запознала с Павел Лазаров.

Павката обожавал пищната гръд и не го криел. Затова започнал да тъпче Петя с деликатесите, които сам приготвя.

Това е причината Преси да напълнее в последните месеци и всички да мислят, че е бременна. Всъщност обаче Павел се е опитвал да уголеми по естествен път гръдната й обиколка.

Когато видял, че няма да се получи само от торти и сладкиши, той повдигнал въпроса за силикон. Преслава не била голям фен, но се съгласила, само и само да накара любимият си да се чувства добре, докато се любят.

Павел Лазаров не е никак лесен характер и очевидно е доста властен. Той много пъти е вдигал скандали за Преслава, при това на публични места. Тя обаче явно не му се сърди и продължава да го обича сляпо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар