Радина Кърджилова губи косата си от слабост: Видът й ужаси всички! (Страховито фото)

Радина Кърджилова губи косата си от слабост: Видът й ужаси всички! (Страховито фото)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова плаши всички с вида си!

Радина Кърджилова вече не прилича на себе си.От предишното красиво и свежо момиче няма и помен. Снимката й уплаши всички. Тя бе показана във вестник „Галерия” и втрещи всички познати, близки и роднини.

Феновете на актрисата също се потресени от това което видяха на страховитото фото. Лицето на доскорошната красавица буквално се е сгърчило от слабост. А косата й оплешивява заради изпосталялата й фигура.

Актрисата се самоунищожава и никой не е в състояние да я спре в този процес надолу. Дори нейното момче Христо, което тя роди от съпруга си Деян Донков. Мнозина подозират, че състоянието й се дължи именно на връзката й с актьора. Съпрузите изживяват много драматична и бурна любов.

Това беше Радина Кърджилова преди

Наскоро плъзна слухът, че Деян Донков си има млада любовница, също актриса. Той направи всичко възможно, за да опровергае клюките, но те така и не престанаха. Защото той е всеизвестен плейбой и купоните, жените и свалките изобщо не са му чужди.

Сега изглежда така….

Радина Кърджилова е иначе великолепен родител и с много любов, всеотдайно се грижи за малкия си син. Тя е опора и за мъжа си, макар че за нея няма кой да полага грижи.
Мършавостта й и ужасния й вид дължи и на факта, че е спряла да се храни. Кусвала някакъв плод или бърза закуска и така карала през деня. Понякога била само на кафета и цигари, коментират нейни познати.

Проблемите в дома я задушавали, но тя не споделяла с никого. Била се затворила и само тя си знаела какво става зад четирите стени в къщата й.

„Връзката й с Деян не е здрава. Тя страда, но не иска нищо да ни сподели. Все пак те са семейство и ние не можем да се месим”, кършил ръце баща й Христо Кърджилов.

Радина Кърджилова отричала да е сериозно болна и отказвала да потърси медицинска помощ. Но мнозина са на мнение, че ако така я кара може не само да пострада здравословно, но и да загуби ролите си в театъра и киното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар