Дара Екимова втрещи всички: Виж какво избълва в мрежата! (още подробности)

Дара Екимова втрещи всички: Виж какво избълва в мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Дара Екимова буквално размаза журито на „Гласът на България“!

Щерката на Ива Екимова – Дара Екимова е още малка, но определено се радва на добро самочувствие. Знаем, че наследницата на Дими от Сленг се пробва на кастингите на тъмно в „Гласът на България“.

Дара Екимова

Младата Дара Екимова заяви, че гиганти като Иван Лечев и Графа щели да се редят на опашка за концерта й

Въпреки че пя добре (оценено от непрофесионилните уши на зрителите), тя не бе удостоена с внимание от менторите. Нито един не се обърна на изпълнението й.

Иван Лечев, Графа, Поли Генова и Камелия останаха безучастни към певческите й възможности и нещо в тях не им достигна. Помним, че Дара Екимова не успя да сдържи сълзите си щом излезе, а Поли Генова я разпозна и отиде при нея да я утешава.

Когато се е прибрала вкъщи обаче, Дара явно е размислила над случилото се. И достигна до кардиналния извод, че четиримата от журито ще съжаляват за решението си. И втрещи мрежата със заявлението, че някой ден ще са първи в публиката за неин концерт.

„Благодарна съм за близките ми! Благодарна съм на моята прекрасна майка! Благодарна съм за неповторимия ми баща, който знам, че беше с мен през цялото време на сцената! Благодаря!

Всичко тепърва започва и знам, че някой ден същите хора, които сега не ме харесват особено, ще се редят на опашки за билети за мой концерт!“, заяви категорично Дара Екимова.

Думите й бяха приети с овации от близки и приятели, но и остро разкритикувани от други. „Това момиченце да си знае мястото. Ще се сравнява с Лечев и Графа, ама друг път. Много хляб има да изяде още и пак се съмняваме да ги достигне“, коментират потребители в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Дара Екимова втрещи всички: Виж какво избълва в мрежата! (още подробности)”

 1. ИВАН

  мар. 15. 2018

  Лигла! Баща ѝ може да беше певец, но в държането си тя е копие на майка си. Изключително неприятна нагла малка фукла! И безплатно няма да я гледам!

 2. jeljzko

  мар. 15. 2018

  Kato maika si nadmenna !

 3. 345

  мар. 15. 2018

  ТЪПО , УПОРИТО И БЕЗДАРНО СЪЩЕСТВО КОПИЕ НА ПРОСТОВАТАТА СИ МАЙКА

 4. МЕЛОМАН

  мар. 16. 2018

  Това момиченце и на терасата да дойде да ми пее безплатно, ще си затворя вратата! Голямо самочувствие, без грам покритие!

Добавете коментар