Потрес: Мъжът на Роксана шокира зрителите на „Смени жената“! (Александър не може да прави нищо сам – виж тук)

Потрес: Мъжът на Роксана шокира зрителите на „Смени жената“! (Александър не може да прави нищо сам – виж тук)
Гласувайте за статията

Роксана се е превърнала и в майка на мъжа си Александър!

Поп фолк дивата Роксана очарова зрителите на „Смени жената“ снощи. Ромската перла показа каква жена е като съпруга, домакиня и майка. И шашна всички с напълно естественото си и зряло поведение.

Роксана

Роксана дундурка мъжа си повече от бебето

Оказа се, че у Роксана няма и грам надменност и излишно самочувствие. Тя отдавна е поела грижите не само за бебето, но и за цялото си семейство. Което издържа от години, благодарение на работата си.

Роксана пее предимно в чужбина и вади добри пари. С които за крехките си още години, е успяла да купи апартамент и да построи къща на близките си. За разлика от нея обаче, любимият й мъж Александър, е истинска трагедия.

„Чехльото“, както го нарекоха не само зрителите, но и новата му „съпруга“ в предаването, не може да направи нищо сам. Ама нищичко. Помолен да смени една изгоряла крушка в дневната, той се хвана за главата, сякаш трябваше да конструира ракета.

И набързо смънка, че ще извика някой от персонала на хотела, в който живеят в момента с Роксана. После тръгна да води новата си половинка в строящия се семеен ресторант в Кнежа. Чак след като изминаха 100 километра обаче, се сети, че е взел грешните ключове.

Симпатягата Алексчо не си избира дори дрехите сам – за това се грижела жена му, която всеки ден му приготвя какво да облече и какво да обуе.

На всичко отгоре Сашко е извикал и майка си, която е поела изцяло грижите за бебето им, докато певицата работи и ходи по участия. Разбира се, Александър постоянно е с нея и си гледа живота нашироко.

„Знам, че го глезя и знам, че аз поемам почти всички отговорности вкъщи. Но той е още мъничък, на 26 години е. Тепърва ще порасне и ще съзрее като лично ще се заема с това. Ще го направя отговорен човек, това ми е задачата“, опита се да го оправдае изпълнителката пред камерите на „Смени жената“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар