Истината лъсна: Гери-Никол отмъкна гаджето на Дара!

Истината лъсна: Гери-Никол отмъкна гаджето на Дара!
Гласувайте за статията

Гери-Никол е тази, която е разделила Константин Трендафилов и Дара!

Едно приятелство загина завинаги. Гери-Никол Георгиева и Дарина Йотова вече не са близки, а напротив.

Гери-Никол, Дара, Кекс

Гери-Никол открадна Константин Трендафилов от Дара

Причината е в мъжа, който застана между тях. Това е Константин Трендафилов, който беше гадже с едната, а сега е с другата.

Папи Ханс, както е известен още поетът, бе забелязан в публиката на „Като две капки вода“. До него обаче не беше Дара, което ясно говори, че двамата са скъсали, пише в. „Телеграф“.

Усилено се говори, че Мистър „Кекс“ е зарязал Дарина заради Гери-Никол. Това окончателно е сложило край на приятелството между двете девойки.

Според слуховете обаче това между Коцето и Мис „Яката дупара“ не е случайно. Те били влюбени един в друг, което се случило по време на участие на певицата.

Твърди се, че именно Дара ги е запознала, а след това те са се взели почти пред очите й. Нещо, което е унизило жестоко бронзовата медалистка от „Х Фактор“ 4.

Константин Трендафилов е известен като голям женкар. Той е имал много момичета в леглото си и това е ясно на всички негови познати.

Счита се, че е използвал Дара да се намърда в популярните среди на обществото, но не е бил влюбен в нея. Коренно различна обаче била връзката му с Гери-Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар