Ето го доказателството, че в „Гласът на България“ има нагласени неща!

Ето го доказателството, че в „Гласът на България“ има нагласени неща!
Гласувайте за статията

„Гласът на България“ не е само това, което ни показват в ефир!

Предаването за певчески таланти „Гласът на България“ има някои нагласени моменти, които не могат винаги да останат скрити. Доказателството дойде в последния излъчен епизод.

Гласът на България

В „Гласът на България“ има нагласени моменти, което не може да бъде скрито

Дара Екимова, която е дъщеря на покойния Дими от „Сленг“, се яви на кастингите на тъмно, но не обърна нито един стол. Тогава Поли Генова възкликна „Искам да видя кое е това дете“ и отиде зад кулисите да я успокоява.

Въпросът тук е откъде Поли знае, че е пяло дете, а не жена на по 30-40 г., каквито има доста често в „Гласът на България“. Отговорът най-вероятно е, че журито е било наясно с това кого ще прослушват.

Освен това Генова каза на Дара, че са се чудили дали е тя или не. Ако не са знаели, че ще се явява, няма как да са знаели гласа й. Нито един от четиримата не й е бил вокален педагог, нито е слушал нейни изпълнения, защото досега тя не е пяла пред публика.

В крайна сметка обаче никой не се обърна, което разплака щерката на Ива Екимова. Тя не сдържа сълзите си и пред Поли Генова, която й каза да не се отказва и че един ден ще бъде много добра в пеенето.

Дара Екимова направи неприятно впечатление с високото си самочувствие без покритие. Тя започна да говори за договори с лейбъли още преди да се качи на сцената, което наистина не й направи чест.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ето го доказателството, че в „Гласът на България“ има нагласени неща!”

  1. 345

    мар. 15. 2018

    Простовато като майка си и самочувствие без покритие със слаби интелектуални възможности,с две думи казано ТЪПО НО УПОРИТО

Добавете коментар