Зърната на Дебора лъснаха: Певицата е по-ослепителна от всякога! (СНИМКА)

Зърната на Дебора лъснаха: Певицата е по-ослепителна от всякога! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Дебора отново показа, че няма равна по красота в гилдията!

В поп-фолк средите всички изпълнители се поддържат и изглеждат добре, но Дебора наистина се отличава. Тя има уникална красота, която се вижда от всяка нейна снимка.

Дебора

Дебора има страшен сексапил

Деб често споделя свои фотоси във Фейсбук. На всеки е по-ослепителна от миналия. Наистина невероятен сексапил, който не остана скрит за рапъра Dee.

Както е известно, Дебора Иванова се натиска с него в Big Brother: Most Wanted. Двамата едва не го направиха в палатка, когато бяха пияни.

На последната снимка, която фолк дивата сподели, зърната й се виждат. Те прозират през черната й блуза. Отдолу е облечена с дънкова пола и черен чорапогащник.

Деб за пореден път държи телефона си, което говори за това, че пак си прави селфи. Тя е с пусната коса, както ходи по принцип.

По всичко личи, че пиянските моменти на певицата са в миналото й. Тя дори беше в болница поради психическо разстройство на нервна почва.

Вече обаче няма и помен от всичко това. Жалко само, че на този сексапил няма кой да се радва, поне не постоянен партньор.

Сега може да видите снимката, на която Деб е невероятно секси. Явно ще излиза тази вечер и нищо чудно да забие някой мъж.

Дебора

Уау, каква мацка е Дебора!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар