Кошмар: Катастрофата на Дивна доведе до осакатяване!

Кошмар: Катастрофата на Дивна доведе до осакатяване!
Гласувайте за статията

Дивна е виновна за нещо ужасно, как ще живее с тази вина?!

Вчера ви съобщихме, че Дивна е претърпяла катастрофа, предизвикана от нея. Днес стана ясно нещо кошмарно, което е последвало от това.

Дивна

Дивна причини нещо ужасно на приятелка

Оказва се, че приятелката, която е пострадала, е претърпяла спешна операция, вследствие на която са ампутирали двата й крайника, пише в. „Телеграф“. Знаеше се, че краката й са много зле, но никой не предполагаше, че ще се стигне чак дотам.

Остава надеждата, че не става въпрос за целите крака на момичето и че ще може да си сложи протези. Засега обаче няма повече информация по случая.

Инцидентът е станал на пътя Русе – София, край с. Българене. Дивна не е употребила алкохол преди това, просто е загубила управление на автомобила.

В. „Телеграф“ съобщи и самоличността на пострадалата. Става въпрос за бившето гадже на рапъра Кристо – Кристин Илиева.

Има вероятност Крис да съди певицата, което е най-логичното нещо на света. Разбира се, ако двете не се договорят за някаква сума помежду си.

Засега е ясно, че певицата поема лечението на приятелката си. Дали доброволно ще й даде и някакво обезщетение, не се знае още.

По непотвърдена информация, Дивна била съсипана и се чувствала много виновна за случилото се. Тя не знаела как ще живее с тази вина оттук нататък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Кошмар: Катастрофата на Дивна доведе до осакатяване!”

  1. Мария

    мар. 16. 2018

    ПРОВЕРЯВАЙТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА СЕРИОЗНИ НЕЩА.

  2. Лилия

    мар. 16. 2018

    ДОЛНА ЛЪЖА!

Добавете коментар