Емилия призна: Да, сватба ще има! (Очаква ли трето бебе певицата)

0

Емилия е щастлива и сияе

Поп фолк дивата Емилия призна, че с мъжа на сърцето си Жорж Башур са в следващ, сериозен етап на връзката си.

Емилия
Емилия се готви за сватба

Изненадващата новина за годежа със строителния предприемач активира слуха, че е бременна. Наскоро изпълнителката се появи с прилепнала рокля и наедряло коремче, на участието си в софийска дискотека преди дни.

И почитателите й веднага заподозряха, че очаква третото си дете от арабският милионер

Певицата много бързо свали килограми след второто си раждане. И бе аплодирана от феновете си, че почти веднага, след като роди малката Мира, влезна в топ форма.

Звездата на „Пайнер” не бе славоохотлива за това дали пак ще става майка. Но тя призна, че двамата с Жорж Башур наистина ще узаконят връзката си.

„Да, сватба ще има! Всъщност сега, когато се събрахме, и знам, че това, което изпитвам сега, никога досега не съм го изпитвала. Сега ми е мечта, наистина. Защото преди е било различно. На всяка възраст любовта е много различна.

Сега съм много осъзната, знаем какво искаме, и не искаме да губим секунда време. И честно казано, да, мечтая си за този момент“, призна поп фолк дивата с усмивка, пише „Уикенд“.

Емилия няма търпение да мине през олтара с любимия си. Певицата роди две деца на Коко Динев, но бизнесмена не й предложи брак. Тя е категорична, че не я вълнуват нито бялата рокля, нито пищността на сватбата.

Защото вече е на друг етап от живота си и знае кои са й приоритетите. Единственото, което иска е да е с мъжа, който я прави щастлива.

„ В момента съм много щастлива жена. Само искам да съм влюбена. Не мечтая за рокли – минах този етап. Мечта ми е да съм с човека, с когото съм в момента“, убедена е Емилия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.