Асен Блатечки изневерява на Катя с Диляна и на Диляна с Катя! (Подробности)

Асен Блатечки изневерява на Катя с Диляна и на Диляна с Катя! (Подробности)
Гласувайте за статията

Шокиращи неща върши Асен Блатечки, който продължава да се изживява като голям любовчия!

Асен Блатечки не стои на сухо никога. Това можем да заключим от разкритието, че седи едновременно на два стола.

Асен Блатечки

Асен Блатечки е с две жени едновременно

Актьорът има съпруга в лицето на Катерина Горанова, но има и любовница в лицето на Диляна Попова. Той спи редовно и с двете.

В. „Уикенд“ разкрива, че Асен Блатечки върти и двете жени едновременно. Той се стараел нищо да не липсва на Диляна, с която още си лягал, а само понякога се връщал и при съпругата си.

Звездата от „Фамилията“ давал по 2 бона издръжка на Попова. С тези пари тя живеела и трябвало да осигури всичко необходимо за малкия Борил.

Напоследък красавицата нямала много собствени доходи. Бутикът й за дрехи не вървял много добре, а и никой не я търсел в киното и телевизията.

Затова Дидето разчитала изцяло на издръжката от Асен Блатечки. Тя още била влюбена в него и затова го приемала винаги след като е бил при Катя.

Мърсуването на актьора не пречело на Диляна, защото била луда от любов. Официалната му жена обаче ревнувала повече и затова се налагало да крие, че все още се среща с другата си половинка.

В крайна сметка Блатечки бил наясно, че все някога истината ще излезе наяве. Надявал се само това да стане, когато дъщеря му поотрасне повечко, за да не възприеме много зле нещата, както беше преди 4 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар