Любо Нейков сложи в малкия си джоб Маги Халваджиян

Любо Нейков сложи в малкия си джоб Маги Халваджиян
Гласувайте за статията

Любо Нейков побеждава Маги Халваджиян до момента!

В телевизиите открай време се разиграва истинска битка за рейтинг между продуцентите. В Нова ТВ в момента най-хитовите продукции са на Любо Нейков и Евтим Милошев и на Магърдич Халваджиян.

Любо Нейков и Маги Халваджиян

Любо Нейков побеждава здраво Маги Халваджиян

От телевизията са изкарали цели 6 млн. лв., за да платят за новия сезон на „Откраднат живот“ и този на „Като две капки вода“, пише Pik.bg. Оказва се обаче, че първият струва повече.

По-голямата част от тази сума е отишла в джоба на Любо Нейков и съдружника му Евтим Милошев. Двамата са продуценти на най-хитовия сериал в българския ефир в момента.

Около 4 млн. лв. са получили те, за да пуснат проекта си по Нова ТВ. Докато Маги Халваджиян е получил за „Капките“ „само“ 2 млн. лв.

Говори се, че Любо и арменецът хич не се понасяли, като причината била именно борбата за рейтинг. През есента актьорът отново сложил в малкия си джоб своя конкурент, който тогава продуцираше „Х Фактор“.

„Каквото и да сторят, не могат да се борят с „Откраднат живот“. Този сериал промени нашия ефир. Страхотен е!“ – смята фен на сериала.

Всъщност не е имало такъв рейтинг на сериал от появата на „Стъклен дом“ преди близо 8 години. Сега обаче успехът е по-голям, защото конкуренцията е направо зверска, за разлика от тази през 2010 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар