Какво се случва между Гери-Никол и Коцето? (СНИМКИ)

Какво се случва между Гери-Никол и Коцето? (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Гери-Никол и Константин са опасно близки!

Две от звездите на „Като две капки вода“ са изпаднали в доста близки взаимоотношения. Гери-Никол и Константин бяха щракнати заедно в дискотеката на Коцето.

Двамата са били сред гостите на друг столичен клуб, където Анелия е промотирала новия си албум. След това обаче си направили афтър парти в заведението на певеца, пише Blitz.bg.

Интересното е, че там са демонстрирали много близки взаимоотношения. През цялото време се прегръщали и на мнозина дори им се видяло странно, че са в такава интимност.

Константин е на над 40 г. и може да бъде баща на Гери-Никол, но той си е женкар по природа и тези неща едва ли го вълнуват. Певецът рядко може да се въздържи да не си легне с красива дама.

Той е женен от немалко години, но се твърди, че изневерява често на жена си. Има информации, че последната му забежка е била със Зорница Линдарева и Надя е научила за това.

Гери-Никол пък постоянно си сменя гаджетата. Както никога не си беше лягала с мъж допреди година, така вече върти мнозина на малкия си пръст.

Последните слухове свързват нея и Константин Трендафилов. Говори се, че поетът е оставил Дара заради нея.

Все пак преобладава мнението, че Коцето и Гери-Никол са само приятели. Те много си паснали в „Капките“, където често си говорели зад кулисите. Така пренесли приятелството си и извън шоуто.

Вижте снимки на двамата, определено се забавляват в „Плаза“.

Гери-Никол и Константин

Гери-Никол и Коцето в голяма близост

Гери-Никол

Купонът е на шест

Гери-Никол и Константин

Яката дупара се разтресе и пред Коцето

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар