Виктор Николаев нанася голям удар на дъщеря си, семейството му живее без него!

Виктор Николаев нанася голям удар на дъщеря си, семейството му живее без него!
Гласувайте за статията

Виктор Николаев няма никакво време за щерка си!

Водещият на сутрешния блок по Нова телевизия не е никак близък с дъщеря си. Виктор Николаев не й отделя почти никакво време, което се отразява на отношенията помежду им, пише „Ретро“, цитиран от HotArena.net.

Виктор Николаев

Виктор Николаев не отделя време на семейството си

Отскоро момичето е много активно в социалната мрежа, откъдето става ясно, че е по-близко с майка си, отколкото с баща си. Журналистът постоянно отсъствал по работа, а ако е вкъщи, винаги подготвял утрешната програма на „Здравей, България“.

Говори се, че Виктор Николаев изобщо не участвал във възпитанието на дъщеря си. Жена му Людмила имала пълната власт за това, което е наистина жалко.

Единствените срещи между тв водещия и детето му били след часовете й в училище, когато го взимал с автомобила си. Журналистът се притеснявал да пуска щерка си с градския транспорт, понеже смятал, че някой може да я отвпече.

Виктор бил погълнат от работата си. Всичките му приятели твърдят, че винаги е бил кариерист, но откакто Ани Цолова не е до него, се амбицирал да покаже, че е добър водещ и без нея.

Разбира се, той пак не е сам, тъй като до него застана Аделина Радева. Двамата обаче са много близки приятели и съвместната им работа е по-скоро забавление за тях, отколкото работа.

Съпругата на Николаев също е в медийната сфера. Тя обаче е радиоводеща и има много повече свободно време от мъжа си.

По принцип журналистът мрази да се шуми около личния му живот. Счита се, че това е точно защото се чувства виновен, че не отделя достатъчно време на семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар