Първите думи на майката на Кристин Илиева, която пострада при катастрофа, причинена от Дивна!

Първите думи на майката на Кристин Илиева, която пострада при катастрофа, причинена от Дивна!
Гласувайте за статията

Майката на Кристин Илиева проговори след зверската катастрофа край Българене!

Кристин Илиева, която в понеделник пострада жестоко при катастрофа по пътя Русе – София, все още е с опасност за своите крака. Всички от близките й са много притеснени за нея.

Кристин Илиева

Майката на Кристин Илиева с първи думи след инцидента

Майката на манекенката каза първите си думи след инцидента. Тя обаче не сподели нищо за състоянието на щерка си, а постът й във Фейсбук беше съвсем друг.

„Телефона на Криси е при мен аз съм майка й. Имам грижата всеки ден да й предавам съобщенията ви.“ – написа майка й от профила на Кристин (без редакторска намеса).

Имаше информация, че пострадалите й крака са били ампутирани. Това обаче се оказа невярно. Към момента лекарите се борят точно да не се случи това. Битката е също да не остане в инвалидна количка.

Припомняме, че Кристин Илиева пострада жестоко след катастрофа, причинена от певицата Дивна. Двете са пътували за столицата с автомобила на втората, която е и шофирала. Опитвайки да направи изпреварване, просто е загубила контрол над колата.

Дивна е без наранявания, но с приятелката й още не се знае какво ще се случи. Краката й са помлени, което може да доведе до много тежки последици.

Ако нещо необратимо със здравето на Кристин се случи, то певицата я грози дори затвор. Че трябва да заплати всички разходи по лечението, е ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар