Брутални: Виж какво причиняват Аштън Къчър и Мила Кунис на децата си!

Брутални: Виж какво причиняват Аштън Къчър и Мила Кунис на децата си!
Гласувайте за статията

Аштън Къчър и Мила Кунис се опитват да възпитават наследниците си по доста странен начин!

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис може да изглеждат като миловидни хора, но всъщност са доста коравосърдечни. Това стана ясно от последните разкрития около тяхното наследство.

Аштън Къчър и Мила Кунис

Аштън Къчър и Мила Кунис са брутални към децата си

Оказва се, че те не възнамеряват да оставят богатството си на своите деца. Двамата смятали, че по този начин ще ги разглезят и трябва дъщеря им Уайът и синът им Димитри един ден да живеят с това, което сами са си изкарали.

Децата ми живеят с привилегии. Те сами не знаят това и никога няма да го разберат.“, обяснява звездата от „Двама мъже и половина“. „Ако някога те имат добра идея за бизнес, бих инвестирала в него. Не бих им дала обаче парите наготово.“, категорична е и Кунис.

В момента щерка им е на 3 г., а синът им на 1 г. Има много време, докато започнат да мислят за кариерата си, но отсега е ясно, че родителите им няма да са непрестанно зад гърба им.

Интересното е, че Аштън Къчър и Мила Кунис са започнали с тежкото възпитание на децата си още отсега. Те никога не купували подаръци по празниците, защото искали малчуганите да не се разглезват и да не свикнат с мисълта, че са нещо повече от останалите деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар