Зад завесите в дома на Шарън Стоун

Зад завесите в дома на Шарън Стоун
Гласувайте за статията

Зад завесите в дома на Шарън Стоун, вижте с кого и как актрисата споделя дните си. Светлокосата дама, която стана популярна преди 20 години със знаменитата си роля в „Първичен инстинкт“.

Шарън Стоун печели световно признание и определено е сред класически успелите хора в Холивуд, защото вече поколения наред се помнят роли и награди, спечелени от нея. Шарън Стоун изиграва няколко предизвикателни роли, а и в живота е доста провокативна и шура или поне преди време. 

Актрисата е разведена два пъти и през годините обявява своята би-сексуалност. Към момента е на 60 години и макар да изглежда доста свежа, е доста по-улегнала вече. Живее в имението си в Калифорния с тримата си сина. Интересен факт е, че и трите й деца са момчета и са осиновени от нея. Най-големият носи фамилията на втория й мъж, защото са го осиновили заедно по време на брака. След развода си Шарън решава да осинови още две деца. Днес е щастлива майка, жена, професионалист.

Живее в едно и също жилище вече 25 години, това е домът й който тя си закупува след като славата я връхлита, пишат и в „Ева“, в него е и сега, но сериозно реновиран и освежен, нека погледнем и ние за секунди кътчето на актрисата с котешки поглед и изящна фигура.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар