Петканов е съсипан: Ето какво му причини Александра Богданска!

Петканов е съсипан: Ето какво му причини Александра Богданска!
Гласувайте за статията

Александра Богданска е малко по-млада от Даниел Петканов и това започва да си личи!

Семейната драма дойде и в дома на Даниел Петканов и Александра Богданска. Двамата имат различие по съществен въпрос и не се знае дали ще го решат.

Александра Богданска и Даниел Петканов

Даниел Петканов и Александра Богданска с първи проблеми

Оказва се, че Лудия репортер иска да стане баща час по-скоро. Той е на 32 г. и просто не може да си позволи да чака още дълго.

Алекс обаче все още е само на 24 г. и не е готова да става майка. Красавицата е отказала на своя мъж бебе на този етап, което го сломило.

Манекенката по принцип искала деца, но не и сега. Освен всичко друго, ако забременее, с кариерата й на модел ще бъде свършено, а е още много млада.

Дани не разсъждавал така. Той смятал, че щом двама души имат брак помежду си, няма какво да чакат и трябва да си имат наследници.

Между „ВИП Брадър“ и Нова година двамата действително можеха да се сдобият с бебе, тъй като тогава се наслаждавали с всичка сила на любовта си и не се пазели. От януари насам обаче Александра Богданска се опомнила и започнала сериозно да отказва на мъжа си секс без предпазни средства.

Този път драмата между тях не е вследствие на изневяра, но пък това не значи, че проблемът е по-малък. Една жена узрява за бебе около 30-те, което значи, че Даниел Петканов ще стане баща малко преди 40-те и не се знае дали ще му се чака толкова време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар