Краят между Джино и Люси дойде: Българинът от Чикаго „изпържи“ с пари и режисьора!

Краят между Джино и Люси дойде: Българинът от Чикаго „изпържи“ с пари и режисьора!
Гласувайте за статията

Джино е длъжник на Люси Иларионов и затова двамата вече не са приятели!

Бизнесменът Джино Бианкалана е напът да остане без нито един приятел. Най-близкият му човек от „ВИП Брадър“ също е опари от неговите схеми.

Джино и Люси

Джино прецака и Люси Иларионов

Оказва се, че българинът от Чикаго е взел назаем пари и от режисьора. Пари, които не възнамерява да върне, пише HotNews.bg.

Преди време Джино поискал от своя приятел сума от 2500 лв., които му трябвали спешно. Людмил веднага му дал, но повече не си видял парите.

Времето минавало и Люси вече се чудел дали изобщо ще му бъде върнат заема. Той започнал да звъни все по-често на Георги Ташев, но чувал само оправдания.

Накрая на двойния победител в най-гледаното риалити шоу му писнало да му звънят и спрял да вдига на Иларионов. Така с приятелството им бързо, бързо се свършило.

Двамата се запознаха по време на „ВИП Брадър“ 2015. Там станаха неразделни, а дружбата им продължи и навън.

От известно време обаче правеше впечатление, че не са така близки. Дори Люси беше гост в студиото на Big Brother: Most Wanted преди няколко месеца, но не като защитник на Джино, а на друг участник.

Именно в това шоу американският емигрант получи най-тежките обвинения срещу себе си. Динко Вълев заяви в ефир, че знае как Бианкалана е завлякъл с пари много хора от Чикаго.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар