Майката на Коко Динев обожава Анелия, но не и Емилия! (Подробности)

Майката на Коко Динев обожава Анелия, но не и Емилия! (Подробности)
Гласувайте за статията

Анелия се оказа мечтаната снаха, но уви, вече не е ничия снаха!

Певицата Анелия може да се похвали с това, че е оставила страхотно впечатление у своята вече бивша свекърва Боряна Боянова. Двете да близки и до днес.

Анелия и Емилия

Анелия е по-любима снаха от Емилия

Дори тази седмица възрастната дама присъства на промотирането на новия албум на Ани. То се проведе в известен столичен клуб, където сред гостите имаше и други популярни лица като Константин, Гери-Никол например.

Боряна обожавала Анелия и все още не можела да прости на сина си, че се разведе с нея. Коко Динев пък от своя страна се чувствал виновен за това пред майка си, тъй като тя била единственият човек, чието мнение уважавал повече дори от собственото си.

Говори се, че Боряна не харесвала Емилия точно защото страдала по Анелия. Тя така и не се сближила с Еми, което оказало влияние и върху връзката на сина й с певицата.

Не е тайна, че преди да се разделят окончателно, Коко и Емилия се разделяха и караха многократно. Има слухове, че част от проблема е било отношението на майката на футболния бос, която хич не искала блондинката за своя снаха.

По тази причина Боряна била по-близка с Ивон, отколкото с другите си две внучета. Тъй като Иван и Мира живеят с Емилия, майката на Коко по-рядко ги виждала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар