Кой кого притиска за брак сред звездите

Кой кого притиска за брак сред звездите
Гласувайте за статията

Кой кого притиска за брак сред звездите, говорейки за известните у нас и по света.Дали жените или мъжете държат повече на брак, семейство и официалности, коментираме и ние. Ще разгледаме няколко популярни двойки, който срещнаха различия по отношение на семейния статус и по точно защо публичното „обвързан“ се бави така.

Прието е, че дамите са по настоятелни в желанието да се узакони връзката и да се чувстват стабилни и подкрепени в един съвместен живот. Разбира се, според нас, или и изключения. И все пак Мария Илиева харесва по-млади мъже, но има дете ото този,който пожела да се обвърже за цял живот. И Никол бе прекрасна с Грищо, но той засега изчаква с предложения и сватби, затова пък накрая тя му каза да си чака сам.  

Друга светска двойка е Дженифер Лопес и спортната легенда Алекс Родргес. Двойката е повече е подходяща, известни, разведени, богати, привлекателни, с много финанси и всеки с децата си. Готови за следваща голяма крачка, но предложението не идва, нито за Новата Година, нито пък за Св.Валентин се констатира и от „Ева“ също.

Двамата са толкова обичани от феновете и имат латино произход, много химия има помежду им, затова ли Лопес без да я питат се оправдава, че тя не искала на всяка цена да се омъжва, но вярвала в брака, според нас не е зле нейния любим да се ориентира към пръстен скоро, за да не стане бившия й скоро, пишем в „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар