Малкият Христо преобрази Деян Донков и Радина Кърджилова!

Малкият Христо преобрази Деян Донков и Радина Кърджилова!
Гласувайте за статията

Деян Донков и Радина Кърджилова станаха други хора благодарение на сина си!

Невероятна промяна има в живота на Деян Донков и Радина Кърджилова. Двамата вече са много по-смирени и се разбират много повече.

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков и Радина Кърджилова са като нови

Не е тайна, че в миналото актьорската двойка имаше множество проблеми. Тя бе раздирана постоянно от скандали и даже се раздаваха шамари помежду им.

Откакто Христо се е родил обаче, Деян Донков и Радина Кърджилова нито веднъж не са си позволили да изпаднат в по-остър конфликт, за бой и дума да не става. Те не искали детето да и вижда в тази светлина и затова станали по-смирени личности.

Най-интересното е, че Деян Донков почти изцяло е спрял да пие алкохол. Преди той се наливаше по цял ден, но сега не желаел малкият Ицо да вижда татко си наквасен, пише в. „Уикенд“.

Радина пък овладяла избухливия си нрав и вече се държала по-мило с мъжа си и с околните като цяло. Тя известна с нервните си изблици, които често преливат в плач за незначителни неща. Сега обаче това вече е спряло.

Може да се каже, че актьорите вече живеят в някаква семейна идилия. Те имат малко дете и куче, точно като по филмите.

„Заедно са от 6 години. За този период са се карали стотици пъти, а колко са си посягали, само те си знаят. Истината обаче е, че много се обичат и не могат един без друг.” – споделят техни колеги.

Синът им е на година и 8 месеца. Миналата година двамата сключиха граждански брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар