Приказната любов на „Ритон“: Катя разказа за първия си секс със Здравко!

Приказната любов на „Ритон“: Катя разказа за първия си секс със Здравко!
Гласувайте за статията

Дует „Ритон“ стана явление в българската музика не само с песните си, но и с любовта си!

Близо 45 години продължава вече любовта на Катя и Здравко, които сформираха така успешния дует „Ритон“. Двамата се обичат безрезервно и в това се корени тайната им на успеха.

дует Ритон

Вечната любов на „Ритон“

Любовта им се заражда в Консерваторията, където са студенти в един и същи курс. Първоначално Здравко я харесва, но Катя не му обръща внимание.

„Той беше направо кльощав, а аз никога не съм харесвала прекалено слаби мъже. Не знам на него какво му харесах.“ – споделя през смях Екатерина Михайлова в интервю за БНТ.

Двамата са в една компания и в крайна сметка стават гаджета. На Здравко му отнемат около 6 месеца да свали колежката си.

Първият секс идва почти веднага след това. Една вечер родителите й ги нямало и тя го поканила на вечеря. Пуснала го да спи у тях, но в другата стая. Той обаче по едно време от нощта станал и отишъл в нейната стая. Така започнало всичко.

Единствената пречка между тях в онези години е майка й. Тя не смятала Здравко Желязков за подходяща партия за дъщеря й, защото считала, че тя трябва да вземе по-заможен мъж.

Певецът не само не е богат по онова време, но и е от провинцията. Нещо, което за майката на Катя е направо недопустимо.

Жената почина преди няколко години и направи впечатление, че певицата не присъства на погребението. Най-вероятно тя е била в лоши взаимоотношения с майка си години наред, защото тя не е одобрявала съпруга й.

Любовта в дует „Ритон“ е толкова голяма и може би затова песните им станаха толкова велики. И до днес двамата не спират да творят и да се обичат.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар