Кралската фамилия в пълен състав

Кралската фамилия в пълен състав
Гласувайте за статията

Кралската фамилия в пълен състав, почитателите на кралското семейство успяха да им се насладят в тяхната цялост, заедно с новото попълнение Мегън Маркъл, а поводът беше отбелязването на Commonwealth Day. 

Това е празник честван от много време в Уестминстърското абатство, с присъствието на краската фамилия, по-известен като Ден на Британската общност на Острова. Празнува се през втория понеделник от м.март.

Както знаем скоро принц Хари също се ожени официално и този път той отново бе придружен от годеницата си Меган Маркъл, която отново бе радушно приета от аудиторията. Като контрастиращи двете дами се бяха облекли в официални палта, Меган в бяло, все пак бъдеща булка, а Катрин в благородническо тъмно син цвят в широка капела.

Катрин позира в доста напреднала бременност като съвсем скоро, както пишат и от „Ева“ династията ще се сдобие и с трети наследник на корона.

Кралицата също присъства заедно и с трите си деца, там бе и половинката на принц Чарлз – Камила. Празникът протече в традиционния си стил, а освен кралската фамилия, много други благородни семейства бяха отразени от репортери и медии. Кралицата бе в прекрасна форма и позира в тъмно червен костюм, подходящ за достолепната й възраст.

Разбира се, основното внимание бе върху бъдещата майка и най-вече новата кралска двойка – Меагн и Хари.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар