Драго Чая е съсипан: Ето защо изгоря за „Стани богат“!

Драго Чая е съсипан: Ето защо изгоря за „Стани богат“!
Гласувайте за статията

Драго Чая не може да повярва, че телевизията – майка му заби нож в гърба!

БНТ се изгаври с Драгомир Драганов, известен повече като Драго Чая. Той не успя да се намърда в стола на Ники Кънчев за „Стани богат“ по шокиращи причини.

Драго Чая

БНТ се подигра с Драго Чая

Тв водещият се явил на кастинг като много свои колеги, но бил отрязан почти веднага. От телевизията му пробутали, че искат не толкова експлоатирано лице да води шоуто.

Драго е на екран от около 20 години и зрителите са свикнали до болка с него. Продуцентите на „Стани богат“ му казали, че искат да заложат на по-ново лице, за да има по-голям интерес.

В крайна сметка предаването ще бъде водено от актьора Михаил Билалов, който стана много известен покрай сериала „Под прикритие“. Той ще лапа по 5 бона месечна заплата, с което ще бъде един от най-скъпоплатените в Националната телевизия.

Драго Чая обаче изживял тежко отказа на БНТ. Той притежавал всичко, което се иска от водещия. Имал богата обща култура и приличен външен вид.

Говори се, че Драганов е бил разкаран по друга причина и тя е свързана със сексуалната му ориентация. Известно е, че си пада по мъже, което може да доведе до срив на рейтинга на „Стани богат“, тъй като много от българите все още имат проблем с различните в сексуално отношение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар