Дъщерята на Коста Цонев и сестра на Митко Цонев лъсна в „Гласът на България“

Дъщерята на Коста Цонев и сестра на Митко Цонев лъсна в „Гласът на България“
Гласувайте за статията

Теодора Цонева се появи в „Гласът на България“, за изненада на всички!

Дъщерята на покойния актьор Коста Цонев и сестра на също покойния журналист Димитър Цонев – Теодора Цонева, тази година ще се бори с другите таланти в „Гласът на България„. Тя се появи в предаването и без грам притеснение изпълни All that bass.

Гласът на България

Теодора Цонева влезе в „Гласът на България“

Единствено Камелия се обърна на изпълнението на Теди. Това обаче бе достатъчно за нея да продължи напред и ще я видим в следващия кръг на предаването.

Теодора Цонева явно е решила да си лекува депресията с „Гласът на България“. Тя доскоро не искаше да живее и дори направи опит за самоубийство.

Самото й поведение на сцената на шоуто обаче подсказа, че може би още не е преодоляла депресията си. Тя се държеше меко казано неадекватно за 50-годишна жена и непрестанно се усмихваше, сякаш за да скрие някаква тъга.

В бекстейджа за нейна подкрепа бяха племенницата й Деси Цонева и майка й Анахид Тачева. Двете много се зарадваха, че Теодора продължи напред.

Теди е дъщеря на Коста Цонев от брака му с Анахид. Тя е второто му дете от този брак, след като първо се сдобиват със син – Митко.

Предстои да узнаем колко голям всъщност е нейният талант и докъде ще я прати той в „Гласът на България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар