Уникум: Гери-Никол нарочно си отглежда тройна задница! (ето защо иска дупарата да й е огромна)

Уникум: Гери-Никол нарочно си отглежда тройна задница! (ето защо иска дупарата да й е огромна)
Гласувайте за статията

Гери-Никол умишлено прави така, че дупарата й да дебелее!

Във времето, когато 99% от родните звезди дават мило и драго да отслабват, а някои дори са стигнали до анорексия, Гери-Никол втрещи всички. Варненската принцеса става все по-закръглена, а размерите на дупарата й вече плашат окото на мнозина.

Гери-Никол

Гери-Никол нарочно иска задникът й да бъде с троен размер

Е, оказа се, че това изобщо не обижда певицата. Която съвсем целенасочено и умишлено угоявала задните си части. Гери-Никол не спира да се тъпче с любимите си торти, сладкиши, пици и пасти с идеята да захранва Д-то си.

То вече е станало наистина двойно, че и отгоре, но това само радва певицата. Знаем, че Гери-Никол иска да прави кариера в Щатите, а там страшно много се котират звезди като Ники Минаж, Дженифър Лопес и Ким Кардашиян.

Нашенската тийн идолка си наумила, че трябва да заприлича на тях и като гледаме, определено го постига. Смело можем да твърдим, че тя вече е задминала Джей Ло по размер на гащите и вече конкурира Минаж и Кардашиян.

Към момента Герито се изявява в шоуто „Като две капки вода“, където се справя доста прилично. Тя се разбира с повечето от останалите участници, но явно е особено близка с Коцето. Наскоро двамата се забавляваха доста интимно в дискотеката му.

Тази вечер ще видим как ще се представи Гери-Никол в поредния лайф на „Капките“. Този път обаче явно ще й е доста лесно, защото й се падна да влезе в образа на една от най-любимите й съвременни певици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар