Фризьорът на Николета: Абитуриентките се скъсват да подражават на нея и Тита! (виж какво разкри Венелин Кондаков)

Фризьорът на Николета: Абитуриентките се скъсват да подражават на нея и Тита! (виж какво разкри Венелин Кондаков)
Гласувайте за статията

Венелин Кондаков призна, че много жени у нас копират Николета Лозанова и Тита!

Николета Лозанова и Тита – това са двете светски личности, на които абитуриентките у нас се скъсвали да подражават. Разкритието направи топ коафьорът Венелин Кондаков, който от години се занимава с визията на Лозанова.

Николета

Преди време ходели при Кондаков със снимки на Николета, а сега младата Тита се превръщала в идол на жените

„Определено искат да приличат на тях. Преди време са идвали със снимка на Николета Лозанова, сега подозирам, че ще започнат да идват и с фотосите на Тита. Тя е абсолютен типаж на малките момичетата, които харесват музиката й.

Тя има стандартна красота – Тита за тийнейджърките, Николета за големите жени. Колкото и да не искат да си признаят дамите, те подражават на Лозанова“, разказа Венелин Кондаков.

И е категоричен, че макар да отричат и да не искат да си го признаят, повечето от жените у нас се стремят да подражават на някоя от известните личности. Тази година на мода отново са коковете и леките вълни сред абитуриентките.

„Аз лично винаги съм харесвал правата коса, това подчертава чертите на една жена. Чрез тази прическа виждаш дамата по един особено различен начин – определено по-красив“, смята фризьорът.

Той обаче е и категоричен, че всяко момиче и всяка жена трябва да се стреми към собствената си индивидуалност. И в никакъв случай да не се опитва да се превърне в нечие бледо копие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар