Разведената Мария втрещи: Не искам да си спомням за Християн Гущеров! (изповедта й шокира – виж тук)

Разведената Мария втрещи: Не искам да си спомням за Християн Гущеров! (изповедта й шокира – виж тук)
Гласувайте за статията

Мария призна, че вече е официално разведена жена и се чувства щастлива!

Поп фолк дивата Мария вече е разведена официално. А от брака й с Християн Гущеров остана само спомен. Всъщност и спомен е силно казано, защото певицата не иска дори да се сеща за брака и бившия си мъж.

Мария

Мария не е получила и стотинка от Гущеров, не иска да си спомня за него

„От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край на спекулациите, появили се през последните дни в различни медии по темата с развода ми, ще уточня няколко неща.

Първо, не съм си тръгнала. Нито по-богата, нито по-бедна от брака ми с Гущеров. Второ, никога не сме имали предбрачен договор. И последно – не искам да си спомням за този брак и този човек“, заяви категорично Мария.

Тя се зае да опровергае твърденията, че е опитвала да измъкне пари от сина на Добромир Гущеров. Макар във Вип Брадър сама да разказа как се е обадила на бившия депутат с молба да й остави поне автомобила.

Мария твърди, че никога не е имала предбрачен договор с Християн Гущеров, както всъщност се оказа и реално. След развода си с нея, той не й е оставил и стотинка. А причината е, че двамата нямат общо дете и де факто той не й дължи нищо.

Към момента Гущеров лети на крилете на любовта с бъдещата си съпруга Светлана Василева, която се скъсва да води по почивки и да обсипва с подаръци. Пита се обаче дали двамата наистина ще стигнат до сватба, или любовта им ще се изпари преди това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар