Режисьорът Николай Волев: Елена Петрова приличаше на проститутка! (разкритията му за младостта й са скандални)

Режисьорът Николай Волев: Елена Петрова приличаше на проститутка! (разкритията му за младостта й са скандални)
Гласувайте за статията

Николай Волев сподели, че Елена Петрова е имала излъчване на труженичка!

Големият режисьор Николай Волев шокира всички с разкритията си за една от най-известните родни актриси Елена Петрова. По-скоро за миналото й, когато тя е едва на 20 години и случайно е открита от него за киното.

Елена Петрова

Според Волев Елена Петрова имала излъчване на платена жена. Той обаче я шлифовал така, че днес е коренно различна

Припомняме, че Елена Петрова за първи път е снимана в римейка на „Козият рог“ по Хайтов, както и във филма „Граница“. Тогава тя нито е учила във ВИТИЗ, нито има представа от актьорско майсторство.

Волев я вижда съвсем случайно навън, докато хубавата Елена лепи афиши по стените, за да си докара някой лев допълнително. Сторила му се много интересна, дива и гореща, затова и решил да я заговори.

„Елена Петрова имаше проститутско излъчване. А на мен ми трябваше дивачка, а не курва. Тя беше точно такава – дива, но с една „малка“ подробност.

Големите й черни очи шареха като на разгонена кошута, сякаш само чака някой да я докосне, за да свали дрехите на мига и да му се отдаде напълно“, спомня си режисьорът, пише вестник „Таблоид“.

Тогава той се заел да обработи Елена Петрова така, че да остави дивата й хубост и непокорност, но да премахне излъчването на проститутка, което никак не пасвало на ролята й на Мария.

Днес, след толкова години, а и след всичките си успехи в киното, Петрова ни най-малко не се обижда на думите на Волев.

Тя винаги е казвала, че е благодарна на всеки, който има роля за пътя й нагоре. И за усъвършенстването й в това, което обича най-много. А именно професията си на акриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар