Венета Харизанова с проблясък: Дебела ме харесваха много повече! (ето какво разкри моделката)

Венета Харизанова с проблясък: Дебела ме харесваха много повече! (ето какво разкри моделката)
Гласувайте за статията

Венета Харизанова най-сетне разбра, че твърде слабото не е красиво!

Чаровната и устата Венета Харизанова винаги е била харесвана и преследвана от мъжете. Тя обаче се вманиачи по фигурата си и от няколко години е постоянно на тежки и изтощителни диети.

Венета Харизанова

Венета Харизанова няма нищо общо с предишната си визия, станала е кожа и кости от всички тези диети

Вследствие на това пухкавата преди сладурана се превърна буквално в чироз. Ребрата й се броят, лицето й хлътна, а повечето от феновете са убедени, че не това е тяхната любимка.

Разбира се, Венета Харизанова твърдо отрича слуховете да е болна от анорексия или булимия. Самата тя обаче наскоро призна, че когато е била по-едричка, повече са я харесвали.

„Когато бях с 10 килограма по-дебела имах много повече работа като модел и бях много по-харесвана. Не знам защо е така, но е факт. В началото ми беше супер странно, но сега като че ли започнах да разбирам нещата“, признава Венета Харизанова.

Припомняме, че тя имаше периоди в живота си, през които беше по-пълна с доста повече от 10 килограма разлика от сега. А и тъмната коса, с която се подвизаваше преди, я правеше някак по-секси и гореща.

Днес Венета Харизанова е в отбора на блондинките, но и за това си има основателна причина, поне според мнението на редица известни стилисти. Те са убедени, че ако отново си върне тъмния цвят сега, няма да й отива изобщо.

„Това е, защото Венета е твърде слаба. Русото някак смекчава чертите й, а ако беше останала брюнетка, щеше да изглежда направо болезнено изострена и мършава. Да вземе да качи малко, че отново да си спомним каква хубавица е в действителност“, коментират познавачи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар