Циция: Стоян Алексиев не почерпи никого за ЧРД! (празнува с любовницата, но си делят сметката – виж тук)

Циция: Стоян Алексиев не почерпи никого за ЧРД! (празнува с любовницата, но си делят сметката – виж тук)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев е станал страшно стиснат, не почерпи и на празника си!

Актьорът – любовчия Стоян Алексиев чукна 67 години на 15 март. За огромна изненада на колегите му от театъра обаче, той не почерпил с нищо за празника си. Не донесъл дори една кутия бонбони – ей така, от кумова срама.

Стоян Алексиев

Бай Стоян Алексиев не почерпи достойно дори любовницата си Ивана Бобойчева

„Нищо. Абсолютно нищичко не направи, за да покаже, че има рожден ден и да почерпи хората, с които работи от толкова години. Много стиснат е станал. Не, че някога е бил щедър, но с годинките се е изскръндзил още повече“, коментират колеги от гилдията.

Оказа се, че Стоян Алексиев не е уважил дори съпругата си Надя на своя си ден. Той препочел да заведе на ресторант само любовницата си Ивана Бобойчева и с нея да духне свещичките.

Какъв е всеобщият шок обаче, когато се оказа, че след пиршеството двамата са си поделили сметката. Да, Алексиев не е платил яденето и пиенето дори на тази, с която си ляга от вече година време, пише вестник „Телеграф“.

Запознати разкриха, че до преди пенсионирането си Стоян Алексиев е взимал 1000 лева заплата. От които 700 за щат, а другите 300 заради големия му стаж на сцената.

После обаче той скъсал джоба тотално и днес разчитал единствено на хонорарите, които взима с голямо закъснение след всяко представление.

„Получавам „баснословните“ 30 лева на спектакъл, колкото е бакшишът на една сервитьорка в кръчмата отсреща“, негодувал бай Стоян, както го нарекоха след скандала с Ивана Бобойчева.

Дали фактът, че ще трябва сама да си плаща всичко, което любимият й уж й предлага, за да я ощастливи, ще накара студентката да го зареже. И да си намери нов – по-млад и подходящ мъж от него, това тепърва ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Циция: Стоян Алексиев не почерпи никого за ЧРД! (празнува с любовницата, но си делят сметката – виж тук)”

 1. Фен

  мар. 21. 2018

  Нека отгатна:
  Актьорът е отпразнувал рождения си ден със семейството си У ДОМА.
  Отпразнувал е с ученичката си (каквото и да се говори, защото бъркането в гащите на публични място може и да е било тяхна постановка) и както е нормално, поделили са си разноските, защото той вече е пенсионер и затова имат заслуга всички тъпи и злобни писачи.
  А дори и да са гаджета, няма ли какво да дъвчете, та им ядете краката?

Добавете коментар