Истината лъсна: Гаджета ли са Мегз и Благо Георгиев? (Виж тук)

Истината лъсна: Гаджета ли са Мегз и Благо Георгиев? (Виж тук)
Гласувайте за статията

Гаджета ли са Мегз и Благо Георгиев?

Дали между Благо Георгиев и Мегз има нещо повече от познанство. Това се питат мнозина, след като двамата са заедно като сиамски близнаци. В светското пространство все по-упорито се шушука, че те вече са любовници.

Благо Георгиев и Мегз заедно пируват

Още повече че Благо Георгиев официално призна, че се разделя с половината си Есмер Омерова. Двамата вдигнаха пищна сватба в Москва, родиха сина си Елай, но драмите между тях не спряха. Ту се събираха ,те се разделяха, като гъвкавата татарка така и не успя да кротне палавия плейбой.

Кръчмите и жените не спряха да вълнуват футболиста, който въпреки че има вече трима наследника, не спира да вилнее из нощните заведения с кръшни мадами.

Дали Миглена Каканашева-Мегз и бившият национал са новата светска двойка се опита да разбере и водещата на „Папараци” Венета Райкова снощи. Екипът на клюкарското издание се надяваше да разбере истината. Папараците ловнаха Джизъса и топ дизайнерката да обядват в елитно столично заведение.

С тях бе и руса обща тяхна приятелка. Стилистката и ритнитопковеца стояха един срещу друг на масата, но не спираха да си бърборят и смеят през цялото време. В един момент Благо показа нещо на Мегз по телефона си и тя примря от умиление.

Малко по-късно тримата станаха и се отправиха в неизвестна посока. Това обаче не бе достатъчно за водещата Венета Райкова . Блондинката реши лично да разчопли загадката любовници ли са шавливия футболист и бившата брадърка. Първо се обади лично на Благо Георгиев. Н ослед като той не й вдигна телефона, се свърза с Мегз. Тя прие обаждането й.Но отрече двамата да имат връзка.

“ Това са глупости, с Благо сме просто много добри приятели. Аз дори познавам жена му преди него”, заяви дизайнерката.

Наистина тя познава Есмер. Защото имат обща снимка с нея и русата им позната, която Благо дори е качил на личния си профил.

“Тук няма новина, нито любов, гостувала съм ти и преди и много добре знаеш, че като имам нещо в живота си го пазя като орлица. Фактът, че съм допуснала да е публично показва много ясно, че тук няма нищо повече от приятелство”, допълни стилистката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар