Тони Димитрова би шута на гаджето си! (Не само залитал по хазарта, ами и…)

Тони Димитрова би шута на гаджето си! (Не само залитал по хазарта, ами и…)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова и Иван Ченов се разделиха!

Тони Димитрова би шута на китариста Иван Ченов. Двамата вече не са двойка. Бургаската гласовитка бе лудо влюбена в музиканта. И твърдеше, че е много щастлива с него. По-младият изпълнител също твърдеше, че това е жената на живота му.

Тони Димитров

Тони Димитрова се раздели с Иван Ченов

Двамата са заедно от няколко години и дори заживяха като семейство под един покрив. Но вече са разделени и дори не са приятели в социалните мрежи.

Иван свиреше на всички концерти на любимата си, но вече не се показва никъде. Сега Тони Димитрова излиза на сцената с момчетата от новата група на Стефан Диомов „Петте сезона”.

Близки до певицата разкриха каква е причината за раздялата между двамата бивши влюбени. И това била страстта на Иван Ченов към хазарта и игралните зали.

Певицата, като влюбена жена, на няколко пъти отървавала гаджето си от финансовия колапс. Тя го измъкнала от борчовете, но той не се спирал да залага и да играе . И в един момент на нея й дошло до гуша, пише „Телеграф”.

Другата причина била, че Иван Ченов не спирал да бройка всяка по-млада и засукана мадама. Дори когато били заедно, той оглеждал от главата до петите красивите жени, без да се притеснява от присъствието на певицата до себе си.

„Този Иван бил страшна работа. Не спира да бройка мадамите, дори младите ученички не пропуска. Главата му е като ветропоказател, ако мине покрай него някоя по-засукана мацка.

Тони се правеше, че не забелязва в началото. После започна да се дразни и да му прави забележка. Но той не разбра от нищо. И в един момент тя реши да му бие шута, защото той е непоправим”, коментират близки до изпълнителката на вечния хит „Ах, морето”.

Дали Ченов ще се стресне и ще поиска да се върне. Или Тони Димитрова  ще реши да му даде втори шанс, не се знае, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар