Слави Трифонов изригна: Дивна трябва да влезе в затвора, Стависки също! (виж какво написа Дългия в мрежата)

Слави Трифонов изригна: Дивна трябва да влезе в затвора, Стависки също! (виж какво написа Дългия в мрежата)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов е категоричен, че Дивна трябва да понесе последиците от деянието си!

Дивна да влезе в затвора – това заяви твърдо Слави Трифонов в поста си в социалната мрежа преди часове. Поводът за коментара му е зверската катастрофа, причинена от младата певица. В която приятелката й Кристин Илиева едва не се прости с живота си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов прати Дивна директно в пандиза, няма шест-пет

Към момента Илиева е в болница, а лекарите все още не могат да гарантират, че ще спасят краката й. Оказа се, че Дивна е шофирала автомобила си не само с превишена скорост, но и опитала да изпревари друга кола. Ето какво заяви Слави Трифонов по случая:

„Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше “Пей с мен”.
Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе.

Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор.

Разбрах за катастрофата, която е направила – карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор.

Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала “Арена Армеец” в шоу “Звезди на леда”. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано.

Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава“, категоричен е Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави Трифонов изригна: Дивна трябва да влезе в затвора, Стависки също! (виж какво написа Дългия в мрежата)”

  1. Весела

    мар. 21. 2018

    Напълно съгласна !!! Добре , че е Слави та да каже истината и даде гластност ….

Добавете коментар