Зрители скочиха срещу публичния годеж на Златка Райкова в „Като две капки вода“! (коментарите ще ви разбият – виж тук)

Зрители скочиха срещу публичния годеж на Златка Райкова в „Като две капки вода“! (коментарите ще ви разбият – виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Райкова получи изненадващо предложение за брак от Георги Валентинов!

Шоуто „Като две капки вода“ се превърна в бившото „Море от любов“ снощи. Когато на живо и пред очите на милиони зрители, Златка Райкова получи изненадващо предложение за брак от Георги Валентинов.

Златка Райкова

Зрители скочиха срещу Златка Райкова и цялата показност в ефир

ММА боецът и плеймейтката са заедно от години, а тя винаги е очаквала да чуе мечтаните думи от устата му. Ето, че това се случи в момента, в който най-малко го очакваше. След изпълнението й на Мадона, в което Злати беше облечена в булчинска рокля.

Доста време й отне обаче да разбере и осъзнае какво се случва пред очите й. Георги Валентинов беше вече на колене, а Русата Златка продължаваше да гледа като ударена с мокър парцал. Наложи се той да я подбутне: „Кажи ще се омъжиш ли за мен, бе?!“, за да не му се схванат краката.

Златка каза „Да“, всички ръкопляскаха, но потребителите в интернет не приеха така единодушно щастливата новина. Мнозина счетоха, че това е поредният опит на Маги Халваджиян да си направи реклама на формата и да спечели гледаемост.

„Горкият Маги Халваджиян, колко ли му е нисък рейтинга на предаването, че прибягва до номера от селски вечеринки“.

„Реакция “когато още ми се курвее ама ми предложат по националната теелевизия“. Страшно малоумна и неадекватна реакция… та тя дори не се зарадва…“.

„По принцип винаги такива събития ме вълнуват и разчустват, дали на живо, дали по ТВ… Пълно е с клипчета на предложения за брак в интернет и т.н . Но тук специално всичко беше много странно… Изглеждаше някак заучено, някак имаше някакъв напън нещо изкуствено ми изглеждаше….

А дори и да не е било…самата реакция на Златка беше абсолютно неадекватна… Гледаше странно момчето. Дори повече гледаше водещите и публиката, а не любимия си човек…

Не го прегърна и целуна така сърдечно и емоционално, както би трябвало в такъв момент….баща и дойде на сцената и я гушна, а дори не стисна ръката на момчето…то тръгна да го целува той се дръпна….незнам не ме изкефи“ – тези и много други коментари заляха мрежата минути след предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар