Скандал: Есил Дюран безсрамно краде дрехи на Евгения Борисова! (виж как я изобличи самата дизайнерка)

Скандал: Есил Дюран безсрамно краде дрехи на Евгения Борисова! (виж как я изобличи самата дизайнерка)
Гласувайте за статията

Евгения Борисова не остана безучастна към постъпката на Есил Дюран!

Топ дизайнерката Евгения Борисова не се стърпя и изригна в мрежата срещу наглата и безсрамна кражба на дрехите й. Шокиращото е, че посегателството е дело не на друг, а на известната певица Есил Дюран.

Есил Дюран

Евгения Борисова скочи възмутена срещу Есил Дюран

Знаем, че от няколко години Есил го играе дизайнер и не пропуска шанс да се намърда в някое телевизионно предаване, за да рекламира дрехите си. При това с откровен плам и гордост.

Е да, ама днес стана ясно, че голяма част от одеждите на Есил Дюран всъщност са измислени от Евгения Борисова. При това още миналата година. Ето какво разкри топ дизайнерката в мрежата.

„Виждам имитационни модели, приличащи на моите от миналата година с евтин материал от жълти пайети и ми стана доста обидно. Да! Живеем в свободна Европа и можеш да се инспирираш от всеки в целия свят, но може ли поне да не сме от една и съща държава!

Нямам нищо против това, че намират за печелившо да съсипваш идеята на някой с евтина интерпретация, но наистина усещането е доста неприятно, когато някой развали идеята ти по този начин.

На мен са се обаждали клиенти с молба да им изработя рокля, която е направена от български колега – не от мен и категорично съм отказвала да пресъздавам труда му. Наранява дизайнерското ми его и не ми доставя удоволствие подобна поръчка.

Не бих споменала името й, за да се въздържа от излишни спекулации, просто я моля ако разпознае себе си в тези редове да се замисли до колко е достойна постъпката й“, написа Евгения Борисова.

Медиите моментално разбраха за кого иде реч в поста й. И, разбира се, предоставиха снимки на някои от дублиращите се идеи за тоалети. Вижте ги и вие и им се насладете. Любопитно е как ще реагира самата Есил Дюран след обвиненията на Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар