Елен Колева отчаяно търси мъж: Прибегна до голи снимки в мрежата! (не е за вярване – виж тук)

Елен Колева отчаяно търси мъж: Прибегна до голи снимки в мрежата! (не е за вярване – виж тук)
Гласувайте за статията

Елен Колева явно не се сеща за друг начин, по който може да си намери богат и щедър господин!

След няколкото бурни връзки, приключили с пълен крах, актрисата Елен Колева отново е сама. Последният мъж до нея беше богатият и скандален Давид Бонев, който обаче се изпари от леглото й скоропостижно и яко дим.

Елен Колева

Елен Колева явно е доста отчаяна, че няма мъж до себе си. Започна да се пуска и гола в мрежата

Както знаем, преди него, Елен Колева имаше доста спорни любови със Сашо Майонезата, Калин Терзийски и Марсел Коен. Тримата също напуснаха живота й без надежда за втори шанс.

Преди дни писателят Калин Терзийски пък разкри в интервю, че се е хванал с актрисата, защото видиш ли, по онова време тя била отчаяна. И едва ли не през сълзи го помолила да я обича. Иначе щяла да умре.

„Пропих се докато бях с Елен. Да, тя е красива и талантлива, но моята жена и моята любов е Ивана. От чувство на вина и липса към Ивана, започнах да пия всеки ден и още от сутринта“, разказа Калин Терзийски.

Думите му определено са ранили в сърцето синеоката изкусителка, която реши да си търси подходяща половинка с друг подход. А именно като подражава на всички плеймейтки и златотърсачки, пускащи се голи в мрежата.

Колева не се поколеба да изсули дрехите от тялото си и да се изтипоса, както майка я е родила пред очите на хилядите си последователи в социалната мрежа.

За начало тя поне се е постарала да прикрие зърната си с лепенки. Какво ли ще последва после обаче?!…

„Елен винаги е обичала лукса, както и да се чувства глезена и специална. Сами се запитайте как пък веднъж не се влюби в беден или пък в неизвестен на широката общественост мъж“, коменентират близки до обкръжението й източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Елен Колева отчаяно търси мъж: Прибегна до голи снимки в мрежата! (не е за вярване – виж тук)”

  1. Доктор Ох сърби

    май 29. 2018

    Много ми се ебе от Еленчето

  2. Пол Бънч

    май 29. 2018

    ЛЕНЧЕ, БЕ ДУШО! ЛЕНЧЕ, БЕ СЪРЦЕ! СЛЕД ТЕЗИ „РЕКЛАМИ“ НА БИВШИТЕ СИ ЛЮБОВНИЦИ, ТИ НАПЛАШИ МЕРАКЛИИТЕ ЗА БЪДЕЩИ ТАКИВА… КОХОРТАТА ДЕФИНИТИВНО ЩЕ НАМАЛЕЕ..

Добавете коментар