Анелия направи неочаквано разкритие за Коко Динев! (истината ще ви смае – още подробности)

Анелия направи неочаквано разкритие за Коко Динев! (истината ще ви смае – още подробности)
Гласувайте за статията

Анелия разкри неща за Коко Динев, които никой не очакваше!

Поп фолк дивата Анелия шашна феновете си, но и завистниците, с това, което разкри за бившия си съпруг Коко Динев. Оказа се, че двамата продължават да са в чудесни отношения, а той се грижи повече от добре за дъщеря им Ивон.

Анелия

Анелия смая с истината за отношенията си с Коко Динев

Само че певицата поставила изрично правило в дома им. И то е Коко да не дава на Ивон повече пари от сумата, определена от Анелия. Изпълнителката не иска да глези щерка си и никога не го е правила. Затова и днес казва, че се гордее с нея.

„С Коко сме отговорни родители и когато става дума за важни решения, винаги се допитваме един до друг. За нас е важно Ивон да расте отговорен и сериозен човек. И да не мисли, че може да има всичко, което си пожелае, без да се е потрудила за него“, обяснява Анелия.

Колкото до прословутата снимка на дъщеря й с щерката на Лияна, на която тийнейджърките бяха оприличени на 30-годишни златотърсачки, Анелия е категорична. Тя твърдо отрича Ивон да има някакви корекции по себе си.

„Това въобще не е вярно! Според мен известните хора у нас вече са доста доскучали на журналистите и затова започнаха да се оглеждат в децата ни. Ивон няма корекции и не бих й позволила да прави подобни неща

А и виждам, че умее да преценява ситуации и да не реагира свръх емоционално. Балансирана е, дори на момента прекалено сдържана. Имам й пълно доверие“, твърди Анелия.

Наскоро изпълнителката се върна от Турция, където изнесе концерт пред многобройна публика. За капак си тръгна и с две награди – „Най-харесвана певица в Турция“ и „Най-слушана песен в Турция“ за парчето си „Дай ми още“.

„Всички знаеха моите песни и пееха заедно с мен. Страшно съм поласкана, че песента ми е толкова популярна там. Мои приятели ми казаха, че често звучи по радиостанции и в нощните клубове“, радва се Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар