Гала на Азис разкри истината за дъщеря им Рая! (всичко за отнетите родителски права на певеца)

Гала на Азис разкри истината за дъщеря им Рая! (всичко за отнетите родителски права на певеца)
1 (20%) 1 vote

Гала на Азис проговори за отношенията си с него и правата над дъщеря им!

Майката на щерката на Азис – Рая, протовори пред медиите. Причината за това е скандалът около отнетите родителски права на Костинбродския славей. Както стана ясно преди дни, певецът може да вижда щерка си през седмица и то само за по два дни.

Азис

Гала на Азис не се сдържа и проговори, за да разкрие истината за дъщеря им Рая

„Това не е вярно. Никой на никого не е отнемал родителските права. С Азис сме в перфектни отношения. Той може да вижда Рая, когато си поиска.

Мислех да не коментирам нищо по темата, защото не искам името ми да бъде цитирано някъде, но много се ядосах на писанията по медиите. Ще кажа само, че това са пълни глупости“, изригна възмутена Гала.

Тя призна, че с Азис винаги са поддържали прекрасни отношения, а малката Рая направо обожава баща си. Изпълнителят давал всичко за момиченцето си и то можело да разчита на него по 24 часа, 7 дни в седмицата.

„Това, че сега някой се е добрал до някаква информация и е имал достъп до делото, нищо не значи. В България тази процедура е продължителна и ако питате мен, всичко се прави заради таксите в съда“, коментира още бившата жена на Азис.

Самият поп фолк идол все още не е давал изявлението си по случая след скандала, но това е, защото той отдавна е признал, че е отвратен от жълтите медии у нас. И се е зарекъл все по-рядко да дава коментари, камо ли интервюта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар