Никол Шерцингер позеленя: Бившият й заби топ красавицата на света! (още подробности + снимки)

Никол Шерцингер позеленя: Бившият й заби топ красавицата на света! (още подробности + снимки)
2 (40%) 2 votes

Никол Шерцингер не може да се мери с новата любов на Люис Хамилтън!

Никол Шерцингер трябва да е позеленяла от яд като е научила с кого си ляга бившият й. Разбира се, става дума за шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън, който е и голямата любов на певицата.

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер ще се пръсне от яд заради връзката на бившия си с неустоимата Джиджи Хадид

Въпреки, че от няколко годинки Никол се подвизава с Гришо, всичките й близки а категорични, че скоро няма да обича друг така, както е обичала Люис. Знаем, че Шерцингер дори се е подлагала на редица унижения и обиди от Хамилтън – само и само да е с него.

Е, днес обаче пилотът не само си намери нова жена, но улови най-красивата в света. Или поне една от петте най-красиви като говорим за самата Джиджи Хадид.

Да, манекенката вече е в обятията на Люис Хамилтън и признава, че се чувства по-щастлива и обичана от всякога. Припомняме, че двамата с пилота се познават отдавна като дори доскоро бяха първи приятели.

Джиджи Хадид ходеше с един от аверите на Люис – певеца Зейн Малик. Двамата бяха заедно известно време, но преди дни обявиха официално, че се разделят. Явно красавицата е плакала на рамото на бившия на Никол Шерцингер, който добре я е утешил.

„Джиджи е в пъти по-красива, а и по-млада от Никол. И макар връзката й с Люис Хамилтън отдавна да е в миналото, знаем, че страшно ще я заболи като знае, че той сега е с Хадид. Каквото и да говори Никол, каквото и да прави, личи си, че още има тръпка към Хамилтън“, коментират източниците.

Няма как да не признаем, че мацката наистина е уникална и Люис е ударил джакпота с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар