Атанас Стоев не се отделя от Джена: Ревнува я и от сянката й!

0

Атанас Стоев бясно ревнува Джена

Атанас Стоев не се отделя и за миг от красивата си съпруга. Барабанистът на оркестър „Канарите” винаги е плътно до съпругата си.

Джена
Наско Стоев и Джена се ревнуват бясно

Двамата са като сиамски близнаци, коментират ги техни колеги.Причината е, че се ревнуват бясно и не се отделят един от друг.

Звездното семейство заминаха в Лондон, където Джена имаше участие. Двамата прекараха няколко дни в столицата на Великобритания.

Ден след турнето й Наско-Малкия Канар поглези съпругата си с обиколка из магазините.

Те се разходиха и из луксозните бутици, като напазаруваха за близки и роднини. Но най-много подаръци двамата накупиха за сина си Атанас Стоев-Трети.

Атанас Стоев и Джена се ожениха през юли 2016 година, навръх рождения ден на певицата. Двамата се запознаха като в приказките.

Гласовитката от Разград била поканена да участва на концерт на оркестър „Канарите”.

През септември брюнетката отива на репетиция във фамилната къща на вече настоящите свекър и свекърва в с. Катуница.

По същото време там е и малкия син на семейство Стоеви-Наско Стоев-младши.Двамата не се познават и не са се виждали никога преди това.

По-късно барабанистът ще каже, ме тя е единствената певица, с която не са се засичали по участия.Джена определя срещата им като любов от пръв поглед, която и двамата усетили на мига.

„Тази жена трябва да остане в моята къща, това е моята жена. Това е жената, която искам да остане с мен до края на живота ми”, тогава си е помислил музиканта. И десет месеца по-късно Наско Стоев и Джена си казват заветното „да”.

Двамата се обичат силно и се радват на единствения си, засега, син.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.