Извънземните скараха Людмила Филипова и чичо й! (Проф. Лъчезар Филипов в шок)

Извънземните скараха Людмила Филипова и чичо й! (Проф. Лъчезар Филипов в шок)
Гласувайте за статията

Людмила Филипова скочи на собствения си чичо!

Актуалната писателка и изследователка Людмила Филипова е на нож с чичо си, проф. Лъчезар Филипов. Ябълката на раздора се оказа едно от неговите последни интервюта.

Людмила Филипова

Людмила Филипова изригна срещу чичо си

В него ученият твърди, че до пет години човечеството ще установи контакт с НЛО. Срещу астрофизикът тръгна подписка да бъде изгонен от БАН.

Той е канен непрекъснато на световни симпозиуми на уфолози, но от академията го призоваха да не свързва името си с институцията.

Племенницата му Людмила Филипова въстана срещу мнението му за извънземните. И го разкритикува яростно в социалната мрежа. Ето какво написа:

„Е, и аз избухвам понякога. Но не мога да слушам повече за интервюта от чичо ми, в които той обяснява, че сме имали ментален контакт с извънземни. Които били скривани от ЦРУ.

Няма нито едно сведение за контакт или артефакт, свързан с извънземни. А вярвайте ми, едно да имаше, ще гръмнат медиите. Твърдения, че има извънземни на Марс и Венера са брутални.

На Марс все още десетки апарати не могат да засекат дори бактерия. А на Венера при + 460 градуса по Целзий дори не опитват.

ЦРУ не крие никакви извънземни от нас, така че това са пълни догадки и предположения.

Също така чичо ми не е професор и от БАН са го молили да спре да цитира институцията с безумните си твърдения“, пише Людмила Филипова, цитирана от агенция ПИК.

Проблемите между Людмила Филипова и нейния именит чичо не са от сега, а от преди няколко години. Тогава блондинката се зарече да съди роднината си заради клевета.

Не се знае с днешна дата докъде са стигнали нещата и дали изобщо са си разрешили проблемите в съда. Но сега отбегнатите им отношения отново лъснаха на показ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар