Война: Мегз се зарече да съсипе Ася Капчикова в съда! (За какво я съди)

Война: Мегз се зарече да съсипе Ася Капчикова в съда! (За какво я съди)
Гласувайте за статията

Мегз и Ася Капчикова се хванаха за гушите!

Мегз се закани да вкара в съда Ася Капчикова. Поводът за лютата вражда се оказа изказване на плеймейтката. Тя твърди, че дизайнерката я преметнала и й дължи хиляда лева. Но се отказала да си ги търси, защото нямало никакъв смисъл.

Мегз

Мегз и Ася Капчикова се хванаха за гушите

Тази информация обиколи медиите и естествено топ стилистката не остана безучастна. Меглена Каканашева-Мегз избухна в социалните мрежи, като се закани да съди моделката.

„Ася Капчикова твърди, че й дължа пари, защото се е снимала за бранда ми. Но искам да я попитам аз – къде е тази фотосесия, защото аз не съм я виждала. Всеки може да провери – тя няма снимки за нас. Това са лъжи, нека покаже снимки”.

След това Мегз разказа по какъв начин се запознала с Капчикова. Ето цялата история, предадена без авторска намеса:

„Знаете, аз съм супер искрена и никога не лъжа, дори с цената на това някои хора да кажат, че не съм добре. С Ася съм говорила само веднъж по работа. Бяхме на маса с общи познати и тя ми каза, че ще влиза във „Фермата“.

Попитах я колко пари искаш, за да носиш само дрехи във формата. Тя каза 600лв и дрехите остават за мен. Казах си – Супер, това е идеална оферта за прайм тайм на една от най-гледаните телевизии. Правим го. После Ася замина за Америка.

Беше спечелила да гостува в имението Плейбой. Съсипах се да я търся, тя се върнала и влязла веднага във формата. Както и да е, свързах се с организацията, защото ги познавах от „Къртицата“ някога – екипът на Иван и Андрей.

Вкарахме й два куфара дрехи, въпреки, че вече беше влязла. И накрая госпожицата решила, че заради мисиите и е по-удобно да носи само спортни дрехи. И за целия й престои във формата сложи една моя рокля и една риза.

Е, питам, ако визира тази ситуация и смята, че за това й дължа пари, колко пари трябва да ти дам бе Ася? При положение, че съм ти подарила два куфара дрехи и при положение, че за 600лв трябваше да носиш само мой дрехи, а ти не спази уговорката ни – сега колко да ти дам – 100лв.“

Накрая амбициозното миньонче директно нападна плеймейтката. Мегз заплаши, че ако се стигне до съд, ще разкаже доста грозни истории за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар