Взрив: Павел на Преслава се оженил за Златка Райкова на тайна церемония! (знае ли певицата миналото му – снимки)

Взрив: Павел на Преслава се оженил за Златка Райкова на тайна церемония! (знае ли певицата миналото му – снимки)
Гласувайте за статията

Златка Райкова е била омъжена за Павел Лазаров на Преслава!

Преслава лети на крилете на любовта със своя Павел Лазаров. Само че се оказа, че преди да се обяви за „неин“, той е бил „единственият“ и за още няколко жени. Една от които е Златка Райкова.

Преслава

Сватбата на плеймейтката Златка Райкова и Павел Лазаров втрещи всички, особено Преслава

Нещо повече – Русата Златка и Павел Лазаров сключват църковен брак през 2011-та година, откъдето е и снимката, която виждате. Двамата били лудо влюбени и решили да се врекат във вярност пред Бог.

Избрали да направят само църковна венчавка, без граджански брак. И очевидно са постъпили разумно, тъй като семейният им живот продължава едва една година.

Причината ли – ами Павел Лазаров е бил женен, когато се е заклел в любов на Златка Райкова. Той е имал законен брак с първата си съпруга, която пък направила всичко по силите си, за да вгорчи живота на русата плеймейтка.

„Злати не издържа на тормоза тогава и с Павел се разделиха. Но той също постъпи страшно нелепо и никак не мъжки. Женен за една, предлага брак на друга. Изобщо страшна работа. Сега с Преслава не знаем как стоят нещата, но дано малко да е пораснал и помъдрял“, коментират близки до него източници.

Ако трябва да бъдем максимално подробни, ще обясним, че Павел всъщност още няма официален развод с жена си. Преслава уж била запозната с това, но му вярвала и решила да прояви търпимост като изчака кротко бракоразводното дело.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар